Ξυνίδης: Κρίμα Δημήτρη Καρύδη

Ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Σωκράτης Ξυνίδης ρίχνει τα βέλη του προς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την δήλωση του Θάνου Μωραΐτη, ότι «πρέπει να γίνει συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ», ο Σωκράτης Ξυνίδης σημειώνει: «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται στον υπέρμαχο του παλαιοκομματικού κατεστημένου στη χώρα. Γι’ αυτό δεν είναι -εδώ και καιρό πλέον- ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε ο Σωκράτης Ξυνίδης στο προσωπικό του μπλογκ.

«Αν έχουν τα κότσια ας πουν και ονόματα. Να πουν στον ελληνικό λαό -τον οποίο επικαλούνται – ποιοί “υπονομεύουν την προσπάθειά του”. Μήπως αυτοί που σέρνουν τη χώρα στις πολύ πιθανές πρόωρες εκλογές προκειμένου να παίξουν το τελευταίο χαρτί παραμονής στην εξουσία με πρόσχημα την εκλογή Πρόεδρου Δημοκρατίας;  Ποιοί “ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ …. στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών”; Μήπως αυτοί που απογειώνονταν από τις Κάννες για Αθήνα Αντιπρόεδροι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και προσγειώνονταν καμικάζι της αποδόμησης της ελληνικής κυβέρνησης από τους Μέρκελ-Σαρκοζί; Αυτοί που τη μια μέρα επιχειρηματολογούσαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα υπέρ της απόφασης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και την επόμενη καταφερόντουσαν κατά της απόφασης αυτής; Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Πράγματι το 2015 δεν είναι 2009-2010. Είναι πολύ χειρότερα. Για όλους και για όλα. Δείτε πόσο φασισμός υπάρχει τριγύρω και θα καταλάβετε γιατί. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται στον υπέρμαχο του παλαιοκομματικού κατεστημένου στη χώρα. Γι αυτό δεν είναι -εδώ και καιρό πλέον- ΠΑΣΟΚ. Ας ελπίσουμε ότι στις επερχόμενες εκλογές δεν θα χρησιμοποιήσουν τον τίτλο του ΠΑΣΟΚ. Ας το πουν ΔΗΠΑΡ ή όπως αλλιώς θέλουν. Κατέστρεψαν την πολιτική στέγη των μισών Ελλήνων, τουλάχιστον ας αφήσουν το ΠΑΣΟΚ στην καρδιά μας. Έστω και μικρό αλλά όχι αναξιοπρεπές. 

Παραθέτω την ιστορική, ένεκα της ποταπότητάς της, ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Κρίμα Δημήτρη Καρύδη».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος για Παπανδρέου: Δεν ασχολούμαστε

Μπέζας: Ζαριά ρίχνουν αυτοί που οδηγούν τη χώρα στην αβεβαιότητα- ΒΙΝΤΕΟ

Κουτσούκος: Αδιανόητο να μας διασπάσει ο γιος του Παπανδρέου – ΒΙΝΤΕΟ

Βενιζέλος: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Η Χαριλάου Τρικούπη στον Παπανδρέου: οι μνήμες είναι πολύ νωπές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ