Χρυσοβελώνη: Υποκριτή στάση του κ. Αθανασίου

Χρυσοβελώνη: Υποκριτή στάση του κ. Αθανασίου

«Απορρίπτουμε τους θεατρινισμούς της τελευταίας στιγμής στο Αντιρατσιστικό», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η ειδική αγορήτρια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

«Σήμερα ο κ. Αθανασίου, μετά από 10 μήνες κωλυσιεργίας, έφερε στη Βουλή την περίφημη προσθήκη «άλλων γενοκτονιών» πέραν του Ολοκαυτώματος, το οποίο είχε συμπεριλάβει ρητά ήδη από πέρυσι τον Νοέμβριο στο Αντιρατσιστικό», ανέφερε αρχικά η κ. Χρυσοβελώνη και συνέχισε:

«Αν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του το ζητήσαμε επανειλημμένα, ο υπουργός αρνήθηκε τελικά να προσθέσει ρητά στο άρθρο 2 τις γενοκτονίες των χριστιανών της Ανατολής, των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας, των Αρμενίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής αγριότητας».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καταδικάζουμε την υποκριτική στάση του κ. Αθανασίου που σήμερα αρνήθηκε να πράξει το προφανές. Καταδικάζουμε τέλος προκαταβολικά την οποιαδήποτε μελλοντική νομιμοποίηση, μέσω του Αντιρατσιστικού, της προπαγάνδας τύπου Ρεπούση υπό το πρόσχημα της δήθεν επιστημονικής αναζήτησης», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ