Χρυσοβελώνη: Έρχεται η ώρα… Βενιζέλου με τα υποβρύχια

«Στο ΠΑΣΟΚ περισσεύει το θράσος. Ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν τα συνθήματα που είχαν ακουστεί από τα Ο.Υ.Κ. στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου το 2010, όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο σημερινός πρόεδρός του, ο κ. Βενιζέλος… Αν το έχουν… ξεχάσει, μπορούν να δουν το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο. Άρα, τα περί ηθικής αυτουργίας που λένε, είναι απλώς αστειότητες» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δήλωση- απάντησή της στο ΠΑΣΟΚ για τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ.

«Όμως, εκτός από θράσος, στο ΠΑΣΟΚ έχουν και κοντή μνήμη. Και για τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ., αλλά και για άλλα σοβαρά ζητήματα, με κορυφαίο όλων τα μνημόνια, που η δική τους κυβέρνηση επέβαλε μέσα σε μια νύχτα, βυθίζοντας τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην ανέχεια. Επιπλέον, μαζί με τους μνημονιακούς συνεταίρους του στην κυβέρνηση Σαμαρά, του “πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες” περί success story και τον κορόιδευαν ανοιχτά» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη, προσθέτοντας ότι «ο ελληνικός λαός, όμως, δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ και τους μνημονιακούς συνεταίρους του, έχει και μνήμη και τιμωρεί».

Η εκπρόσωπος των ΑνΕλ τονίζει επίσης: «Ενημερώνουμε ότι μετά την εποχή Παπαντωνίου, έρχεται η ώρα της διερεύνησης της υπόθεσης του κ. Βενιζέλου με τα υποβρύχια…».

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.