Χριστοφιλοπούλου:Επικοινωνιακά παιχνίδια Τσίπρα-Καμμένου

Χριστοφιλοπούλου:Επικοινωνιακά παιχνίδια Τσίπρα-Καμμένου

 

Για «επικοινωνιακά παιχνίδια Τσίπρα-Καμμένου» έκανε λόγο η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, αναφορικά με την αποχώρηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη Βουλή.

«Σήμερα είδαμε να παίζεται ένα έργο, ο κύκλος των πολλών και σκόπιμα χαμένων ευκαιριών», ανέφερε η κα Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε «όλα αυτά γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου και νομίζω ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια οφείλει να απαντήσει η Βουλή με σοβαρό και σθεναρό τρόπο».

«Οι συνάδελφοι που κόπτονται περί πραξικοπημάτων δεν αξιοποίησαν τις δυνατότητες που τους έδωσε ο κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα, τις άφησαν να περάσουν για να παίξουν επικοινωνιακά», υπογράμμισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Τους προκαλούμε άλλη μία φορά να έρθουν να συζητήσουμε το θέμα, να το ζητήσουμε εξονυχιστικά και να μην καλύψουμε τίποτα. Αυτό όμως που δεν μπορούμε να καλύψουμε είναι μονίμως η επίκληση του κανονισμού από αυτούς που τον παραβιάζουν», κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ