Ξουλίδου: Το «Όχι» που υποστήριζα την πρώτη φορά ισχύει και σήμερα – ΒΙΝΤΕΟ

«Μπορούν να περάσουν από τα άλλα κόμματα τα μέτρα, αλλά η κυβέρνηση δεν πέφτει», σχολίασε μεταξύ άλλων η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, κατά την είσοδό της στη Βουλή.

«Αυτά που ζητάνε δεν μπορούν να περάσουν. Πρωθυπουργός υπάρχει, κυβέρνηση υπάρχει, όλα τα άλλα σενάρια είναι περιττά. Είναι θέμα των δύο κυβερνητικών εταίρων να αποφασίσουν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω την αίσθηση ότι για πρώτη φορά λειτουργεί όπως πρέπει η βουλή. Οι βουλευτές, βούλονται. Δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Μπορούν να περάσουν από τα άλλα κόμματα τα μέτρα, αλλά η κυβέρνηση δεν πέφτει».

«Οι βουλευτές, έχουν ελεύθερη συνείδηση. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο, είναι στη φαντασία του καθενός. Όλα θα πάνε καλά. Το αν οι ΑΝ.ΕΛ θα μείνουν στην κυβέρνηση θα το δούμε σήμερα. Το Όχι που υποστήριζα την πρώτη φορά, ισχύει και σήμερα», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, ότι «ο πρόεδρος είπε ότι δεν θα ψηφήσετε αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα», η κ. Ξουλίδου απάντησε:

«Ναι, γιατί αυτά που έρχονται τώρα, είναι πολύ παραπάνω από αυτά που είχαν συμφωνηθεί από τους αρχηγούς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις κόκκινες γραμμές. Αυτά που έρχονται είναι πολύ παραπάνω».

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει στης 8:30 η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΔΝΤ: Η Ελλάδα δεν κατέβαλε τα 456 εκατ. ευρώ ως όφειλε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ