Ξουλίδου: Δεν απαίτησα υπουργείο – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν γνωρίζω τίποτα για υπουργοποίηση. Δεν ζήτησα ποτέ υπουργείο», δήλωσε η Σταυρούλα Ξουλίδου, στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η κα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega», ανέφερε ότι: «Δεν τόλμησα ποτέ να απαιτήσω, 3,5 χρόνια σε ένα κόμμα, καμία θέση. Ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν δικό μου άνθρωπο».

«Ήμουνα πάντα ένας πιστός εργάτης, πιστή στο καθήκον που με έταξε ο λαός», σχολίασε η Σοφία Ξουλίδου.

«Ποτέ δεν απαίτησα κάτι. Υπήρξε μία δημόσια δήλωση του προέδρου και αυτό και μόνο. Τίποτε άλλο. Είπε ότι θα αξιοποιηθώ. Και δεν ζήτησα από εκεί και πέρα ούτε υπουργείο».

Ερωτηθείσα σχετικά με τις πληροφορίες ότι ο Τέρενς Κουίκ επικοινώνησε μαζί της ζητώντας της να χαμηλώσει τους τόνους απάντησε: “Αν γράφεται κάτι τέτοιο, γιατί εγώ δεν το έχω διαβάσει, σημαίνει ότι από κάποιον δίνεται και όχι από μένα”.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Καμμένου δεν θέλησε να κάνει άλλο σχόλιο, σημειώνοντας ότι πρόκειται για “ένα θέμα που μόνο κακό κάνει στο σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας” των ΑΝΕΛ.

Ωστόσο διαχώρισε τις θέσεις των ΑΝΕΛ από αυτές του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας: “Με προσβάλει να μας παίρνει η μπάλα όλους κι επειδή κάποιος εκφράζει κάποιες προσωπικές του απόψεις να θεωρείται όλος ο χώρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι ασπαζόμαστε αυτές τις θέσεις”.

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε ότι είναι «κανιβαλισμός» αυτό που γίνεται στους πολιτικούς, αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην επιθυμία της να υπουργοποιηθεί, καθώς και για το ζήτημα που προέκυψε με τον Δημήτρη Καμμένο.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοβελώνη: Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν γνώριζε για τις αναρτήσεις

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ