Ξέφυγε η Χρυσή Αυγή: Παρομοιάζει τον Μιχαλολιάκο με τον Κολοκοτρώνη και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

Το τερμάτισε η Χρυσή Αυγή. Κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του μορφώματος μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, που οδηγεί στη φυλακή τα στελέχη του, παρομοιάζει τη φυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου με τη φυλάκιση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, αλλά και του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφερόμενος στη φυλάκιση του Μιχαλολιάκου υποστηρίζει πως είναι τόσο «ένοχος», «όσο ήταν και οι δύο άλλοι δεσμώτες του ψευτορωμαίικου» και προχωρά σε ένα παραλήρημα για να εξηγήσει τις “αιτίες” της ενοχής του.

  • «Ένοχος», γιατί ήταν ο μόνος που αμφισβήτησε εμπράκτως την εξουσία τους! «Ένοχος», γιατί δεν ψήφισε τα Μνημόνιά τους! «Ένοχος», γιατί δεν λεηλάτησε τα δημόσια ταμεία και ζητούσε –ω, τι θράσος!- να πάνε οι κλέφτες φυλακή και να φέρουν πίσω τα κλεμμένα! «Ένοχος», γιατί δεν ακολούθησε την «ρεαλιστική» (ραγιάδικη) γραμμή στην εξωτερική πολιτική!
  • «Ένοχος», γιατί ζητούσε Μεγάλη Ελλάδα! «Ένοχος», γιατί δεν υποτάχτηκε στην αμερικανο-γερμανοκρατία και στις σκοτεινές δυνάμεις! «Ένοχος», γιατί ζητούσε επιστροφή στο εθνικό νόμισμα!
  • «Ένοχος», γιατί δεν συνήργησε στην μετατροπή της χώρας σ’ ένα απέραντο hot spot! «Ένοχος», γιατί εξέφρασε το τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια»! «Ένοχος», γιατί δεν συμβιβάστηκε με το κατεστημένο και γιατί δεν προσκύνησε τους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες!
  • «Ένοχος», γιατί δεν τα πήρε απ’ αυτούς, για να τον κρατάνε στο χέρι και να τον κινούν σα μαριονέτα! «Ένοχος», γιατί ήταν λιτός και δεν κυνήγαγε τα πλούτη, τη χλιδή και τη «μεγάλη ζωή»!
  • «Ένοχος» γιατί δεν είχε πάθη, άρα δεν ήταν χειραγωγήσιμος! «Ένοχος», γιατί ήταν ο μόνος που αντιτάχθηκε στο καταστροφικό lockdown και ο μόνος που δε φόρεσε ποτέ το σύγχρονο σύμβολο της φίμωσης των λαών, τη μάσκα!
  • Είναι «ένοχος» και πρέπει να πληρώσει! «Ένοχος», σε μια Ελλάδα που ξεπουλιέται και χάνεται, μα η Ιστορία θα τον δικαιώσει!

]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ