Χατζηδάκης:Αφού τα κατάφεραν οι Ιρλανδοί,μπορούμε

Χατζηδάκης:Αφού τα κατάφεραν οι Ιρλανδοί,μπορούμε

 

«Οι Ιρλανδοί, αφού μπήκαν για κάποια χρόνια στο μνημόνιο, σε λίγο χρονικό διάστημα βγαίνουν. Αφού τα κατάφεραν αυτοί μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς, αρκεί να το βάλουμε εθνικό πείσμα» τόνισε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Κώστας Χατζηδάκης, σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Έχουμε κάνει μια προσπάθεια ως τώρα σημαντική. Η χώρα αποκαθιστά την αξιοπιστία της σταδιακά αλλά πρέπει να ανέβουμε μέχρι την κορυφή του βουνού, να κάνουμε και το τελευταίο βήμα. Και είμαι βέβαιος ότι με εθνική ενότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα θα κάνουμε αυτό το βήμα» πρόσθεσε.

Για τα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια υπογράμμισε ότι προτεραιότητά του είναι το θέμα του Μετρό για το οποίο το βασικότερο πρόβλημα είναι εκείνο της ρευστότητας του αναδόχου. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνει το έργο ζωντανό και να ξεπεράσει τα προβλήματά του» σχολίασε και ανέφερε ότι θα προχωρήσει η επέκταση του Μετρό στην Καλαμαριά, γίνεται επανεκκίνηση των έργων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και προχωρούν τα έργα στη δυτική περιφερειακή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ