Ξανθόπουλος στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση ή δεν θέλει να αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία ή κάνει ότι δεν το αντιλαμβάνεται

«Ο κ. Καραμανλής εμφανίστηκε στη Βουλή περίπου ως αθώος. Η κοινωνία ζητά συγκεκριμένες απαντήσεις» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος,  μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Η κυβέρνηση ή δεν θέλει να αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία ή αντιλαμβάνεται και κάνει ότι δεν το αντιλαμβάνεται. Υπάρχει μία συνολική απαξίωση των θεσμών από πλευράς κοινωνίας» σημείωσε.

«Η παραπομπή δεν συνεπάγεται ενοχή. Κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου» είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τόνισε πως «ας ανοίξουμε μια συζήτηση, να παραπεμφθούν κάποιοι στον δικαστή και να μην καλύπτονται πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών ή την βουλευτική ασυλία, αν υπάρχει κάτι τέτοιο και εκεί να αποδοθούν “λευκοί” στην κοινωνία».

«Με κάνει υποψιασμένο το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρο ποιος έδωσε την εντολή και πώς κινήθηκε η διαδικασία για το “μπάζωμα”» επεσήμανε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ