Χαμός με Μπουτάρη για τους μετανάστες

Άστραψε και βρόντηξε ο Γ. Μπουτάρης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι της Τούμπας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Χαμός με Μπουτάρη για τους μετανάστες

Άστραψε και βρόντηξε ο Γ. Μπουτάρης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι της Τούμπας αντιδρούσαν -σε κατάσταση εκτός εαυτού- στη δημιουργία ξενώνα μεταναστών.

Μάταια ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος προσπαθούσε να πει ότι «οι μετανάστες είναι άνθρωποι σαν κι εμάς, δεν είναι τέρατα» και να ενημερώσει το πλήθος ότι θα φιλοξενηθούν εκεί 6-7 οικογένειες που ζήτησαν άσυλο.

Όταν οι κάτοικοι φώναξαν στον Γ. Μπουτάρη ότι δεν θα τον ξαναψηφίσουν, εκείνος δεν κρατήθηκε: «Να μη με ξαναψηφίσει κανείς σας. Πείτε μου αν δεν είναι αυτοί ρατσιστές, τότε ποιοι είναι;». Σημειώνεται ότι ο δήμος θα καταθέσει πρόταση χρηματοδότησης για την οργάνωση και τη λειτουργία του χώρου στη Διεύθυνση Κοινωνικής Αντίληψης και Αλληλεγγύης του υπουργείου Υγείας, ενώ διεκδικεί 602.000 ευρώ μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων.

 

Πηγή ΕΘΝΟΣ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.