Βρούτσης: Ο Πολάκης είναι ο γραφικός της πολιτικής ιστορίας του τόπου – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης. «Ο Παύλος Πολάκης είναι πλέον ο γραφικός της πολιτικής ιστορίας του τόπου μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

«Χθες αργά το βράδυ, κατέθεσε μία τροπολογία, στην οποία γυρίζει την πολιτική στον Μεσαίωνα. Και απευθύνομαι σε εσάς κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Ελλάδα υπάρχουν διαδικασίες γνωστές, διαφανείς. Οι δημόσιοι φορείς και τα νοσοκομεία μπορούσαν να κάνουν διαγωνισμούς με διαφανείς διαδικασίες και να δίνουν τη παροχή των υπηρεσιών στις καθαρίστριες με τρόπο ευδιάκριτο, αδιαμφισβήτητο χωρίς να παρεμβαίνει ο υπουργός. Τι κάνετε εσείς; Απευθείας ανάθεση ο κ. Πολάκης. Ο γνωστός κύριος Πολάκης που πριν από λίγες ημέρες έλεγε ότι θα βάλει τρία μέτρα κάτω από τη γη τους δημοσιογράφους και μόλις προχθές είναι πολιτικά διωκόμενος από την πλειοψηφία των βουλευτών της εθνικής αντιπροσωπείας» ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

«Ζητάει το προνόμιο ο κ. Πολάκης να διορίζει προσωπικά τις καθαρίστριες με ατομικές συμβάσεις. Γυρίζει δηλαδή σε πολιτικό Μεσαίωνα την πολιτική ζωή του τόπου μας», κατέληξε ο Γιάννης Βρούτσης.

 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Με μαντινάδες απάντησε ο Πολάκης στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για την «επίσκεψη» στο ΚΕΕΛΠΝΟ – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ