Βούτσης:Να λειτουργήσει άμεσα η βουλή

Βούτσης:Να λειτουργήσει άμεσα η βουλή

 

Tη σύγκληση της Ολομέλειας της βουλής, με προ ημερησίας συζήτηση των αρχηγών των κομμάτων ζητά ο  Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, αναφορικά με τις προτάσεις του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη για τους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

 

“Η βουλή πρέπει να λειτουργήσει άμεσα με σύγκληση της Ολομέλειάς της, με προ ημερησίας συζήτηση των αρχηγών των κομμάτων, με τη λειτουργία της Διάσκεψης των Προέδρων, με τη λειτουργία του Επιστημονικού Συμβουλίου, έτσι ώστε με δημοκρατία, με διαφάνεια απολύτως στο πλαίσιο του Συντάγματος και των δημοκρατικών θεσμών να υπάρξουν απαντήσεις στα πρωτόγνωρα ερωτήματα τα οποία τίθενται από τη συνέχιση των διώξεων και της δικαστικής διερεύνησης που προχωράει σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή”, τόνισε ο κ. Βούτσης.

“Είμαστε αντίθετοι στη λειτουργία επικοινωνιακών αντιλήψεων και διαρροών από την πλευρά της κυβέρνησης. Από ό,τι φάνηκε από αυτά που λέει ο κ. Βενιζέλος, η πραγματική αμηχανία και το πραγματικό πρόβλημα του ιδίου και της συγκυβέρνησης είναι το πως δεν θα γίνουν εκλογές που είναι η πρώτη πραγματική πολιτική λύση και απάντηση σε αυτό που περνάει σήμερα η χώρα. Και επίσης το πως θα υπάρξει μια αναθέρμανση, με άλλους όρους ίσως της θεωρίας των δυο άκρων. Αυτά, όχι απλώς μας βρίσκουν απέναντι, αλλά πιστεύουμε πλέον ότι βρίσκουν απέναντι και τα ίδια τα κόμματα, τα μέλη και τα στελέχη όσων κομμάτων ήταν θεραπαινίδες αυτών των στοχεύσεων και αυτών των πολιτικών”, πρόσθεσε. 

 

Διαβάστε επίσης

Πρωτοβουλία Μεϊμαράκη για διακοπή μισθοδοσίας των βουλευτών της ΧΑ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ