Βούτσης: Θυμάμαι το ρεκόρ των 76 λεπτών της ομιλίας Βενιζέλου – ΒΙΝΤΕΟ

«Θυμάμαι το απίστευτο ρεκόρ των 76 λεπτών πρωτομιλίας για τα υποβρύχια», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Δεν εκπλήσσομαι από τον χρόνο, ούτε σήμερα ούτε προχθές που ήταν σύνολο  47 λεπτά διότι θυμάμαι το απίστευτο ρεκόρ των 76 λεπτών πρωτομιλίας για τα υποβρύχια», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός και σημείωσε:

«Μπήκαμε με ένα χρέος, με το κρατικό και μετά από πέντε χρόνια έχουμε τρία χρέη. Δεν λέμε τίποτα και δείχνουμε το δάχτυλο σε μία νέα κυβέρνηση που ήρθε με άλλο πρόγραμμα και διεκδικεί το άλλο πρόγραμμα;»

«Είναι δυνατόν να μας λέτε για δεσμεύσεις, για διαπλοκή, για εξαρτήσεις; Ξέρουμε όλοι σε αυτή την αίθουσα ότι εμείς έχουμε πολλά κακά, διότι δεν είχαμε εμπειρία από θέματα διακυβέρνησης και εξουσίας, έχουμε τουλάχιστον ένα καλό. Το ότι δεν υπάρχει κανένας από το εσωτερικό και το εξωτερικό που θα μας πάρει τηλέφωνο ή θα μας πει κατά μόνας η συλλογικά ‘άστο τώρα, αφού τότε κάναμε αυτό’», υπογράμμισε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσίπρας παρακολουθεί τις δηλώσεις της Μέρκελ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ