Βούτσης: Θεμιτές οι διαφορετικές απόψεις…

Βούτσης: Θεμιτές οι διαφορετικές απόψεις…

Την εκτίμηση ότι οι διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις μέσα σε ένα κόμμα είναι εύλογες και απολύτως θεμιτές, εξέφρασε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρετε πως γονιμοποιήθηκε και πως διαμορφώθηκε και πως στην Ευρώπη τον βλέπουν ως υπόδειγμα με την έννοια της ενότητας πολύ διαφορετικών μητρώων, ρυακιών, που είναι από την τροτσιστική και μαοϊκή αριστερά μέχρι τη σοσιαλιστική αριστερά και τους σοσιαλδημοκράτες. Τούτων δεδομένων δεν μπορούμε να μιλάμε για δύο κόμματα. Για διαφορετικές απόψεις και διαφορετικές προσεγγίσεις εύλογες και απολύτως θεμιτές μπορούμε να μιλάμε κι αυτό είναι υγεία για τη δημοκρατία. Πιστεύω ότι δεν είναι ντεσαβαντάζ για εμάς», είπε ο κ. Βούτσης.

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Θεωρητικά μιλώντας κανείς πρέπει να δει όλο το χάρτη πως θα διαμορφωθεί εκείνο το βράδυ για να δει, σε σχέση και με το άμεσο μέλλον τις πολιτικές εξελίξεις δηλαδή, πόσο ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος θα είναι. Εν τοις πράγμασι η άποψη η δικιά μου είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μία σοβαρή πρωτοκαθεδρία. Το λέω κι ως άποψη και όχι ως εκτίμηση, γιατί εκεί θα πάμε».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ