Βούτσης: Τελείωσε το σενάριο της αριστερής παρένθεσης

Η αριστερά απέδειξε ότι δεν είναι παρένθεση, δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM 104,9, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η αριστερά απέδειξε ότι δεν είναι παρένθεση, δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM 104,9, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, επισημαίνοντας ότι από τη Νέα Υόρκη και την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ έγινε σαφές ότι η χώρα έχει «μία κυβέρνηση παραγωγής έργου», κάτι που μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα στη συζήτηση για το χρέος και την ανάδειξη της γεωστρατηγικής σημασίας της Ελλάδας. Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «θα υπάρξει μία ουσιαστική απομοίωση (του χρέους) … πράγμα που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην αναπτυξιακή και παραγωγική διαδικασία».

Αναφερόμενος στο θέμα της προσέλκυσης επενδύσεων, ο κ. Βούτσης τόνισε ότι «δεν μπορεί να είναι με βάση τις ευχές του ξεπουλήματος, όπως συζητιόνταν πριν από μερικά χρόνια, θα πρέπει να είναι στο πλαίσιο πέραν των ιδιωτικών επενδύσεων και σε μεγάλες διαρθρωτικές συμφωνίες με διασφαλισμένο το δημόσιο συμφέρον, τα εργασιακά, το περιβάλλον, αλλά βεβαίως και το κίνητρο του επιχειρηματικού κέρδους, είτε για τον ιδιώτη είτε για τα συμφέροντα των χωρών με τις οποίες θα συνάψουμε αυτές τις συμφωνίες».

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Φίλη – Ιερώνυμου για τα θρησκευτικά

Σκουρλέτης: Δεν προβλέπεται περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Επίτιμος δημότης Ξάνθης θα ανακηρυχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.