Βούλτεψη:Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την φαρσοκωμωδία

Βούλτεψη:Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την φαρσοκωμωδία

 

Για φαρσοκωμωδία του ΣΥΡΙΖΑ σε “μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καλύψει τα κείμενα αμφισβήτησης της ηγεσίας του” κάνει λόγο η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

 

“Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την φαρσοκωμωδία, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καλύψει τα κείμενα αμφισβήτησης της ηγεσίας του, που πλέον πέφτουν σαν βροχή. Εν μέσω άλλης μιας συνεδρίασης της Πολιτικής του Γραμματείας και καθώς κορυφώνεται η αγωνία για τη συνεδρίαση της Κ.Ε. (εκτός και αν αναβληθεί ξανά),  η αξιωματική αντιπολίτευση σκιαμαχεί παριστάνοντας ότι… ναυμαχεί!” τονίζει η κυρία Βούλτεψη.

 

Αυτή τη φορά, επισημαίνει, “χρησιμοποιεί τα ίδια τα πρακτικά της συνεδρίασης της Βουλής του Δεκεμβρίου 2013 για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά, για τα οποία προφανώς το Κοινοβούλιο όχι μόνο έχει λάβει γνώση, αλλά και έχει αποφανθεί αμετάκλητα μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας”.

“Βαφτίζοντας τα πρακτικά της Βουλής «δικογραφία», προσπαθούν  να αποπροσανατολίσουν, προκαλώντας θόρυβο γύρω από ένα ανύπαρκτο θέμα και μιλώντας για «εγκλήματα» με τα οποία ουδόλως ασχολήθηκαν μετά τον Δεκέμβριο του 2013. Ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται να αποφύγουν την σκληρή κριτική των συνιστωσών τους για την καθήλωσή τους στις πρόσφατες εκλογές” καταλήγει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

 

Διαβάστε επίσης

Η δικογραφία που “καίει” Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.