Βούλτεψη στον Realfm 97,8: Οι ελληνικές σημαίες κατεβαίνουν συστηματικά από μία παρακρατική συμμορία ενός Αλβανοκοσοβάρου

“Από σεβασμό και μόνο για αυτό που έχει συμβεί στην Αλβανία, και το οποίο δεν είναι ένα τυχαίο περιστατικό έναντι παραβατικής συμπεριφοράς, έπρεπε να σταματήσει αυτές τις σαχλαμάρες η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας που τώρα προσπαθεί να συνταγματοποιήσει το χάος”, είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.

“Αφού έκανε την απλή αναλογική, να τη βάλει και στο Σύνταγμα, να κάνουμε έξι μήνες να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μην έχουμε ούτε καν αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτά είναι διαλυτικά πράγματα. Τα έχουν κάνει μούσκεμα παντού. Προσπαθεί να συνταγματοποιήσει το χάος, αυτό καταλαβαίνω εγώ” σημείωσε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε:

“Τι θα πει θρησκευτική ουδετερότητα; Υπάρχει ανεξιθρησκεία στο Σύνταγμα. Θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους τι θα πει στην πράξη; Γιατί λένε κουβέντες, παραμύθια, ψέματα. Μιλάμε για πολιτικούς απατεώνες… Δουλεύουν την κοινωνία”.

Συνέχισε μιλώντας για το περιστατικό στους Βουλιαράτες με τον θάνατο του ομογενούς επιρρίπτοντας ευθύνες στην ΕΛΑΣ. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Η Παπακώστα που τσακώνεται δήθεν με τη Γεροβασίλη έπρεπε να είχαν παραιτηθεί με αυτές τις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ προσβολής μνήμης νεκρού, Να έχει τηλεφωνήσει ο αρχηγός με την αλβανική αστυνομία που λέει συστηματικά ψέματα και να μας σερβίρει η ελληνική αστυνομία τα παραμύθια που μας λένε οι Αλβανοί. Είναι στίγμα για τη χώρα.. Βγήκαν ανακοινώσεις των βορειοπηπειρωτικών σωματείων. Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας σωματεία βορειοηπειρωτικά να καταγγέλλουν την ελληνική αστυνομία. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν την ένοπλη συμπλοκή με την ύψωση της ελληνικής σημαίας”.

Η κυρία Βούλτεψη συνέχισε αναρωτώμενη: “Πώς βρέθηκαν στο σπίτι το απέξω; Γιατί πήγαν και τον βρήκαν; Το καλάσνικοφ το πήρε μετά…Οι ελληνικές σημαίες κατεβαίνουν συστηματικά εδώ και χρόνια από μία παρακρατική συμμορία ενός Αλβανοκοσοβάρου. Πρόκειται για συγκεκριμένα περιστατικά, εκατοντάδες σπίτια έχουν λεηλατηθεί και τους έχουν αρπάξει τις σημαίες…”.

Κατήγγειλε επίσης της ΕΛΑΣ γιατί έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία του ποινικού μητρώου του ομογενούς που τον έφεραν να έχει συλληφθεί για ναρκωτικά. Όπως σημείωσε: “Επιτρεπόταν η ΕΛΑΣ να δώσει στοιχεία ποινικού μητρώου του νεκρού; Αυτό είναι προσωπικό δεδομένο. Και τι έγινε μετά; Καταδικάστηκε; Συνελήφθη! Καταδικάστηκε; Αν το κάνει η ΕΛΑΣ αυτό έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας. Κολλάει πάνω στα φέρετρα και τα ποινικά μας μητρώα τώρα; Αυτό κάνουν οι σύντροφοι του Ράμα; Γιατί σοσιαλιστές είναι και αυτοί. Με την ανοχή της αστυνομίας δρα αυτή η συμμορία στα μειονοτικά χωριά”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ