ΒΟΥΛΗ-Πιπιλή: «Να πληρώσει χαράτσι ο Πελεγρίνης για το Καποδιστριακό»

ΒΟΥΛΗ-Πιπιλή: «Να πληρώσει χαράτσι ο Πελεγρίνης για το Καποδιστριακό»

Με μια αναδρομή στο παρελθόν που είχε ως στόχο τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία της η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή λέγοντας: «Πριν ένα χρόνο, ήμουν ξανά απέναντι από τον κύριο Σταϊκούρα και είχα ξεκινήσει την ομιλία μου λέγοντας το εξής: ‘Ελπίζω κύριε Σταϊκούρα  του χρόνου όταν θα ανακοινώσετε το πρωτογενές πλεόνασμα να είναι εδώ ο κύριος Τσίπρας κι όχι στην Αργεντινή και να παρακολουθεί το τότε θαυμαστό μοντέλο του, γιατί τώρα είναι στην εποχή του Τέξας».

«Είναι ένας προϋπολογισμός που είναι η ολοκλήρωση μιας πολύ σκληρής διαπραγμάτευσης με τον ίδιο τον ελληνικό λαό» είπε και ξεκαθάρισε: «Ψηφίζω τον προϋπολογισμό γιατί το πάρτι τελείωσε».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της  απευθύνθηκε ξανά στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης : «Αναρωτιέμαι ο κύριος Στουρνάρας γιατί δεν έχει ήδη συμπεριλάβει τον ιδιοκτήτη του Καποδιστριακού, τον κύριο Πελεγρίνη, στον οποίο μαζί με όλους του συμμετέχοντες, φέρονται ως ιδιοκτήτες του Καποδιστρικού. Οπότε προτείνω στον κύριο Στουρνάρα να τους φορολογεί, να πληρώνουν το χαράτσι.»

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ