Βουλή: Παρακολουθούσε τη συνεδρίαση ενώ…οδηγούσε – “Στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο το τιμόνι”

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής.  Βουλευτής παρενέβη ζωντανά στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, μόνο που το πρόβλημα είναι πως εκείνη την ώρα… οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Καρασμάνη, ο οποίος επέστρεφε στην Αθήνα από την Πέλλα, που είναι η περιφέρειά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι οι περισσότεροι βουλευτές απουσιάζουν από τη συνεδρίαση όπου συζητείται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών στο οποίο περιλαμβάνεται και η τροπολογία για την αναθεώρηση του προϋπολογισμού.

Γιώργος Καρασμάνης

Ο κ. Καρασμάνης φαίνεται πως άκουσε την τοποθέτηση του κ. Αλεξιάδη και λίγο αργότερα πήρε τον λόγο για να απαντήσει, υποστηρίζοντας πως παρακολουθεί συνεχώς τη συνεδρίαση, παρότι οδηγεί!

“Δεν δέχομαι αυτό που λέει ο κ. Αλεξιάδης. Εγώ οδηγώ και παρακολουθώ τη συνεδρίαση. Μάλιστα στο ένα χέρι έχω το κινητό και στο άλλο το τιμόνι” ανέφερε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ