Βουλή: Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε τη συμβουλή του Δημήτρη Κουτσούμπα

Με έναν διαφορετικό τρόπο άρχισε την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς ζήτησε τη… συμβουλή του Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Θα αναζητήσω συμβουλές από τον κ. Κουτσούμπα τι συμβαίνει όταν πρέπει να μιλήσεις με πόνους στη μέση, οπότε θα ήθελα να δείξετε λίγη κατανόηση», είπε ο κ. Μητσοτάκης και στη συνέχεια μπήκε στο «ψητό».  «Είναι ο πρώτος προϋπολογισμός ύστερα από 14 χρόνια που δρομολογείται με τη χώρα μας στην επενδυτική βαθμίδα».

Δείτε την αρχή του βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι, ο γ.γ. του ΚΚΕ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης όταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να πιάνει την μέση του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά σταμάτησε την ομιλία του και ακούστηκε να λέει: «Η μέση μου».

Bουλευτές που είναι και γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τελικά έγινε ολιγόλεπτη διακοπή. Όμως λίγη ώρα μετά ο κ. Κουτσούμπας επανήλθε.

«Η διάγνωση έγινε, ήταν κάποιοι σπασμοί. Θα δούμε, το παρακολουθούμε», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ που αστειευόμενος ανέφερε ότι η Βουλή είναι γεμάτη γιατρούς. Μάλιστα τόνισε ότι «όσο για την συμβουλή να χάσω κιλά, αυτό δεν γίνεται!». Μόλις ο Δημήτρης Κουτσούμπας ετοιμάστηκε να ξεκινήσει και πάλι την ομιλία του καταχειροκροτήθηκε από όλους τους βουλευτές.  «Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο», είχε σχολιάσει με χαμόγελο ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ