Βουδούρης-Μουτσινάς:Είμαστε με την original ΔΗΜΑΡ

Βουδούρης-Μουτσινάς:Είμαστε με την original ΔΗΜΑΡ

Νέες βολές προς την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και την τρικομματική κυβέρνηση εξαπέλυσαν οι διαγραφέντες βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης που παραχώρησαν, ωστόσο αρνήθηκαν ότι έχουν επαφές με το ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης, ζήτησαν εκ νέου από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ να επικαιροποιήσει την προγραμματική συμφωνία με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους της και να εφαρμόσει, όπως είπαν, τα αρχικώς συμφωνηθέντα.

Οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές επεσήμαναν την ανάγκη επικαιροποίησης της κυβερνητικής προγραμματικής Συμφωνίας και την εφαρμογή των αρχικών συμφωνηθέντων.

Οι κ. κ. Βουδούρης και Μουτσινάς απέδωσαν στο Φώτη Κουβέλη και τους συνεργάτες του έλλειψη πολιτικής βούλησης η οποία οδηγεί σε ανοχή απέναντι στην πολιτική της ΝΔ. Επίσης έκανε λόγο για «αντιδημοκρατική συμπεριφορά» η οποία απορρέει από τη διαγραφή τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

«Είμαστε με την original ΔΗΜΑΡ», υπογράμμισαν οι δύο βουλευτές,  επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσουν να παλεύουν για τις θέσεις τους εντός της ΔΗΜΑΡ.

Τέλος, αρνήθηκαν ότι έχουν επαφές με στόχο να προσχωρήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι θα εξακολουθήσουν να διατυπώνουν τις θέσεις τους μέσα από τα κομματικά όργανα της ΔΗΜΑΡ.   

 

Πηγή:enet.gr/ert.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ