Βορίδης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας δεν είναι έτοιμος και ικανός να διαρρήξει τις σχέσεις του με τον κ. Καμμένο

“Ο κ. Τσίπρας δεν είναι έτοιμος και ικανός, ακόμα και στη φάση αυτή, να διαρρήξει τις σχέσεις του με τον κ. Καμμένο. Διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι εξαιτίας του κ. Καμμένου κάθεται στην καρέκλα του Πρωθυπουργού” είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

“Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Τσίπρας, ενώ όλοι βλέπουν το θέμα μεταξύ άλλων και οι συριζαίοι, εκείνος κάνει ότι δεν το βλέπει… Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η χώρα εκτίθεται στο ανώτατο δυνατό επίπεδο. Ενώ η χώρα εκτίθεται πράγμα το οποίο βλέπουν και συνομολογούν όλοι, ο κ. Τσίπρας παριστάνει ότι δεν κατάλαβε τίποτα. Έχει έναν υπουργό του σε μία κορυφαία επίσκεψη ο όποιος λέει ότι θα φτιάξει ένα μικρό ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και παραχωρεί και κάτι βάσεις και μάλιστα λέει ότι είναι και σε γνώση του Πρωθυπουργού, εφόσον μιλάμε για συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, και εν συνεχεία σιγή ασυρμάτου” σημείωσε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε:

“Η συζήτηση η οποία έχει ανοίξει δεν αφορά τον κ. Καμμένο, αφετηριάζεται από τον κ. Καμμένο, αλλά το βασικό ζήτημα που έχουμε είναι πώς χειρίζεται το θέμα ο Πρωθυπουργός”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ