Βορίδης: Σταθερή στάση απέναντι στην πολιτική βία

Βορίδης: Σταθερή στάση απέναντι στην πολιτική βία

 

Την σταθερή στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην πολιτική βία επανέλαβε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Μάκης Βορίδης, με αφορμή το έγκλημα στο Κερατσίνι, παραπέμποντας και στα γεγονότα στις Σκουριές.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει μία σταθερή στάση απέναντι στην πολιτική βία. Δεν την διακρίνει σε καλή ή κακή, κόκκινη ή μαύρη, εθνικοσοσιαλιστική ή αριστερή», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο Μάκης Βορίδης και πρόσθεσε ότι «στις Σκουριές, για παράδειγμα, έχουν ασκηθεί διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Στην ερώτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου αν είναι συγκρίσιμα τα γεγονότα, ο κ. Βορίδης τόνισε ότι «έχουμε μία ενιαία στάση απέναντι στα εγκληματικά φαινόμενα τα οποία μπορεί να έχουν πολιτικό πρόσημο. Δεν κάνουμε διάκριση αν ο ένας έρχεται από την α’ παράταξη ή από την β’ παράταξη».

«Στην μία περίπτωση έχουμε τετελεσμένη ανθρωποκτονία και στην άλλη απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η διάκριση αυτή γίνεται σε ποινικό επίπεδο», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ