Βορίδης: Ο κ. Βούτσης συνομολόγησε το διάλογο με την τρομοκρατία – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης, κατά την ομιλία του στη συζήτηση του νομοσχεδίου υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση για διάλογο με τρομοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι μεγάλη μου χαρά που ακούω τον κ. Βούτση στη βουλή, κυρίως γιατί είναι απόλυτα ειλικρινής. Συνομολόγησε αυτό που του αποδίδουμε, δηλαδή το διάλογο με την τρομοκρατία. Το είπε με διαφορετικούς όρους, είπε ότι είναι διάλογος με τα κοινωνικά ρεύματα και στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των κοινωνικών προβλημάτων. Αυτό να συμφωνήσουμε, ότι είναι ζήτημα διατύπωσης. Η ουσία του πράγματος είναι ο διάλογος με την τρομοκρατία. Και αυτός ο διάλογος διεξάγεται με όρους νομοθετικής παρέμβασης” .

“Το σχέδιο είναι σαφές, οργανωμένο, αξιακά συγκροτημένο, με ιδεολογική ταυτότητα και δεν αφορά ούτε στα δικαιώματα ούτε τον ανθρωπισμό.  Η πρώτη διάταξη αφορά στους καταδικασμένους για εγκλήματα τρομοκρατίας γι’ αυτό δεν θέλατε τις φυλακές τύπου γ’, η δεύτερη αφορά στον Σάββα Ξηρό, η τρίτη στους κουκουλοφόρους”, είπε ο κ. Βορίδης.

“Και μου λέτε ότι αυτό δεν είναι νομοσχέδιο που αποκαλύπτει τις ιδεολογικές και εκλεκτικές σας συγγένειας ομολογημένες στα πλαίσια του διαλόγου με τους τρομοκράτες που κάνει η κυβέρνηση και ο κ. υπουργός. Να έχετε την εντιμότητα και την ευθύτητα να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Στηρίζετε το ακρότατο αριστερό σας άκρο, το ένοπλο, το δολοφονικό. Αυτό είναι που στηρίζει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο”, επισήμανε. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Βούτσης: Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί – ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις στον Βούτση: Έχετε εμπλουτίσει τα χημικά με βιταμίνες; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ