Βορίδης: Να βρούμε λύση στην παραγωγική ανασυγκρότηση

Βορίδης: Να βρούμε λύση στην παραγωγική ανασυγκρότηση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή την επίσκεψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά και την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

«Τα 3 τελευταία χρόνια κυρίως αντιμετωπίζουμε δημοσιονομικά ελλείμματα. Περικόπτοντας δαπάνες και αυξάνοντας την φορολογία. Πρώτον πρέπει να υπάρξει αναδιάρθρωση του δημοσίου και δεύτερων πρέπει να ανοίξει συζήτηση για την παραγωγική ανασυγκρότηση», σχολίασε ο κ. Βορίδης και συνέχισε:

«Αν δεν λύσουμε το θέμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης, δεν θα έχουμε ποτέ να μοιράζουμε πλούτο. Θα βράζουμε στο ζουμί μας».

«Να αφήσουμε τη συζήτηση «μνημόνια – αντιμνημόνια», γιατί έτσι πετάμε τη μπάλα στην κερκίδα», επισήμανε ο κ. Βορίδης, ενώ σχολίασε και την γνωστή τοποθέτηση του, για τον Ανδρέα Παπανδρέου, στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας: «Έμειναν σε αυτό που ήταν το πιο ηχηρό. Αλλά δεν ήταν το πιο σημαντικό. Εγώ έκανα μια ιδεολογική τοποθέτηση. Γι αυτό και έγινε μέσα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας».

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ