Βίτσας: Εχουμε δώσει ε��αρκείς εξηγήσεις

Βίτσας: Εχουμε δώσει επαρκείς εξηγήσεις

Ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τρόπο με τον οποίο το κόμμα του χειρίστηκε το ζήτημα της υποψηφιότητας Σουλεϊμάν Σαντιχά στη Θράκη.

«Δικαίωμα μιας πολιτικής δύναμης είναι να εκτιμάει μία κατάσταση και μετά να την επανεκτιμά. Εχουμε δώσει, κατά τη γνώμη μου, επαρκείς εξηγήσεις και στα μέλη μας και στην κοινωνία σε σχέση με αυτή μας την κίνηση. Θεωρήσαμε ότι τα προβλήματα τα οποία επένδυε ήταν πολύ μικρότερα από εκείνα που δημιουργούσε», τόνισε ο κ. Βίτσας.

Και πρόσθεσε: «Μας δόθηκε και η ευκαιρία να μιλήσουμε για την ισοπολιτεία, την ισονομία και την πολιτισμικότητα στην περιοχή της Θράκης η οποία είναι μία ελληνική περιοχή. Δεν μπορώ να καταλάβω –βεβαίως υπάρχει η συνθήκη της Λωζάνης- τη συζήτηση που γίνεται λες και μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι κατασκόπων. Έχουμε αυτό το δικαίωμα; Νομίζω το έχουμε. Θεωρεί κάποιος ότι ήταν μία άστοχη κίνηση; Να το θεωρήσουμε και παίρνω εγώ, όχι την ευθύνη που μου αναλογεί, ολόκληρη την ευθύνη ότι θα έπρεπε να κάνουμε σαν κόμμα και προηγούμενα περισσότερες κινήσεις».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ