Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: Η «κοπάνα» και τα ντολμαδάκια

Με ένα νέο χιουμοριστικό βίντεο που δίνει παρασκήνιο από τις προεκλογικές ομιλίες του «ξαναχτύπησε» στο tik tok ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μητσοτάκης: Ο «μαρτυριάρης» Κατρούγκαλος αποκάλυψε την αλήθεια για την φοροκαταιγίδα

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται να βρίσκεται στο αυτοκίνητο με την κόρη του και να κρατάει ένα πιάτο ντολμαδάκια, την σπεσιαλιτέ της μητέρας του, Μαρίκας Μητσοτάκη. «Έρχεται μία κυρία και τι μου προσφέρει;» ρωτάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τότε ακούγεται η κόρη του να λέει: «Μπαμπά όχι cringe».

Για την εξέδρα στην οποία ανεβαίνει για να τον βλέπει ο κόσμος ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε: «Μερικές φορές βλέπω τα πλάνα από τις ομιλίες που κάνουμε στον κόσμο και φαίνομαι έτσι πάντα πιο ψηλός. Απλά για να γνωρίζετε υπάρχει μία μικρή εξεδρούλα στην οποία ανεβαίνω. Δεν φαίνεται ποτέ».

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επιβάτης στην πρώτη δοκιμαστική λειτουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Κάναμε πράξη τη δέσμευσή μας»

Στο τέλος του βίντεο η κάμερα τον συλλαμβάνει να διαβάζει πριν την ομιλία του στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξομολογείται μία σχολική «κοπάνα».
«Πάντα ήθελα να μιλήσω στο Παλέ ντε Σπορ γιατί κάποια στιγμή πήγαινα ακόμη σχολείο. Είχα κάνει μία ”κοπάνα” τότε και μία Πέμπτη είχα ανέβει για να δω τον Νίκο Γκάλη να παίζει στο κατάμεστο Παλέ ντε Σπορ και ακόμα το θυμάμαι», είπε χαμογελαστός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ 3 και σήμερα #kyriakosmitsotakis #BTS #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ