Βίκυ Σταμάτη: Συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα της κατά του Πολάκη – Καταθέτει έφεση

Της Άννας Κανδύλη

Εντολή για την κατάθεση έφεσης κατά της πρωτόδικης καταδίκης του π. υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη αναφορικά με τις ύβρεις που εξαπέλυσε από δημόσιο βήμα στις 2/11/2017 έδωσε η Βίκυ Σταμάτη στη “Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός”.

Η κ. Σταμάτη παρά την πρωτόδικη δικαίωση της από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, πρόκειται να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών, ώστε να απαλειφθούν από την πρωτόδικη απόφαση “οι επικίνδυνες για το γυναικείο φύλο παραδοχές περί δήθεν συνυπαιτιότητάς της στην αήθη επίθεση με ακραία φυλετικά κριτήρια που εξαπέλυσε εναντίον της ο πρώην Υπουργός Υγείας επιδιώκοντας την αναδημοσίευση της ενώπιον των 50.000 ακολούθων της σελίδας του στο μέσο κοινωνικής δικτύωση «Facebook», καθώς και την διαπόμπευσή της ενώπιον του συνόλου του ελληνικού Τύπου” όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας και συνεχίζει:

“Οι υβριστικές σεξιστικές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν δημοσίως σε βάρος μίας γυναίκας και μητέρας θα πρέπει να τύχουν της απερίφραστης και βαρύτατης καταδίκης από την Δικαιοσύνη μίας Ευρωπαϊκής χώρας που σέβεται τα δικαιώματα και την αξία των γυναικών χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.