ΒΙΝΤΕΟ-Χριστοδουλάκης:Η κυβέρνηση βιάζεται πολύ

ΒΙΝΤΕΟ-Χριστοδουλάκης:Η κυβέρνηση βιάζεται πολύ

 

«Πρώτη φορά  στην ιστορία της ΕΕ που ο επικεφαλής της Eurostat κάνει πολιτικές δηλώσεις. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό» δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Βάλτερ Ράντερμαχερ.

«Θεωρώ από την άλλη πλευρά και η κυβέρνηση βιάζεται πάρα πολύ να δηλώσει τα τετελεσμένα τα οποία έπονται. Και μάλιστα πολύ περισσότερο βιάζεται να πει το που θα πάει το πλεόνασμα. Θεωρώ ότι και οι δύο κινήσεις έχουν το στοιχείο της βιασύνης», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδουλάκης.

«Το πλεόνασμα το οποίο θεωρώ ότι θα επιτευχθεί- ασχέτως αν είναι κάπως μικρότερο ή κάπως μεγαλύτερο-είναι πολύ σημαντική εξέλιξη την οποία δεν πρέπει να θυσιάσουμε  και να διαλύσουμε στην πραγματικότητα κάνοντάς την ένα αμπαλάζ πολιτικό ενόψει των ευρωεκλογών» επισήμανε, προσθέτοντας: «Και θεωρώ ότι αυτό έδωσε λαβή στους Ευρωπαίους- και θα δείτε και άλλα σχόλια να έρχονται- που θέλουν κατά κάποιον να μας συμμορφώσουν. Πράγμα που επίσης θεωρώ απίστευτο, αθέμιτο και άκομψο».

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ