ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Δεν συνυπήρξα με τον Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Δεν συνυπήρξα με τον Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR βρέθηκε προσκεκλημένος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης και απάντησε στις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου και της Μάρας Ζαχαρέα.

Αναφορικά με τη δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου περί παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βορίδης απάντησε: « Η Χρυσή Αυγή ας κάνει ότι νομίζει, είναι προφανές ότι εκείνο που προσπαθεί να κάνει η Χρυσή Αυγή είναι να παρεμποδίσει την έρευνα η οποία διεξάγεται και να την εμποδίσει να φτάσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.»

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου γιατί προέτρεψαν, στη Βουλή, να παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βορίδης απάντησε: «Εγώ επεσήμανα πως αυτό είναι εκτροπή, χρησιμοποιώντας πολιτικά τον όρο» και συμπλήρωσε: «προκαλούν εκλογές, γιατί άραγε; Βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση. Προσπαθούν να εκβιάσουν ώστε να μην ολοκληρωθεί η έρευνα.  Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εκβιαστεί. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα χάσουν τις έδρες τους.»

Κλείνοντας, ο Νίκος Χατζηνικολάου διαβάζοντας τα μηνύματα των τηλεθεατών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ρώτησε τον κ. Βορίδη για το αν συνυπήρξε με τον Νίκο Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ.

«Δεν συνυπήρξαμε ποτέ με τον Μιχαλολιάκο στη νεολαία της ΕΠΕΝ» απάντησε ο κ. Βορίδης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ