ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Η έξοδος στις αγορές είναι η αρχή της εξόδου από την κρίση

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Η έξοδος στις αγορές είναι η αρχή της εξόδου από την κρίση

 

Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές σηματοδοτεί την «αρχή της εξόδου από την κρίση και το μνημόνιο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισημαίνοντας ότι δεν θα υπάρχουν «νέα μέτρα» για τον ελληνικό λαό.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τόνισε ότι η έξοδος στις αγορές «επιβεβαιώνει τη βιωσιμότητα του χρέους» και πρόσθεσε ότι σημαίνει την σταδιακή αλλαγή της  συνολικής εικόνας της οικονομίας.

Την ίδια στιγμή, υπογράμμισε ότι οι αγορές σήμερα έστειλαν το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί  νέο δάνειο και νέο μνημόνιο, δίνοντας έτσι μια απάντηση σε όσους χαρακτηρίζουν την έξοδο στις αγορές «κομματική».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου, δήλωσε ότι και αυτός αλλά και οι βουλευτές της παράταξης του δικαιούνται να χαρούν την επίτευξη των εθνικών στόχων, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι ο κ. Παπανδρέου «δικαιούται να έχει την άποψη του».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βρεθεί χωρίς να έχει κερδίσει κανέναν μεγάλο δήμο και καμία περιφέρεια», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος σε ερώτηση που του έγινε για τις ευρωεκλογές, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, «υπονομεύει την εθνική προσπάθεια».

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στο θέμα του Τάκη Μπαλτάκου, διευκρινίζοντας ότι η υπόθεση αυτή «δεν επηρεάζει την πολιτική της κυβέρνησης» και πρόσθεσε ότι υπερέβη τα καθήκοντα του και τον ρόλο του.   

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ