ΒΙΝΤΕΟ-Τσούκαλης:Aυτή δεν είναι εικόνα κοινοβουλίου

ΒΙΝΤΕΟ-Τσούκαλης:Aυτή δεν είναι εικόνα κοινοβουλίου

 

Έντονη κριτική αναφορικά με την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

Όπως επεσήμανε, στην συζήτηση έμειναν 5 από τα 7 κόμματα καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχώρησαν με την καταγγελία ότι πρόκειται για “κοινοβούλιο χούντας”.

Ο κ. Τσούκαλης χαρακτήρισε αυτή την ενέργεια επικίνδυνη γιατί “δυστυχώς υπάρχει μία μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας οι οποίο κάτω από την απόγνωση που βρίσκονται έχουν την ίδια άποψη. Ότι αυτός ο χώρος ίσως δεν πρέπει να υπάρχει”. “Έτσι λοιπόν δύο πολιτικές δυνάμεις αποχωρούν ουσιαστικά υιοθετώντας αυτή την αντίληψη και γι’αυτό ακριβώς είναι επικίνδυνη αυτή η συμπεριφορά”, είπε χαρακτηριστικά. 

“Αυτή η εικόνα της αίθουσας δεν είναι εικόνα κοινοβουλίου που νοιάζεται για τους πολίτες και έχει συνειδητοποιήσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα” τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η ΔΗΜΑΡ δεν συνηθίζει να αποχωρί από τους θεσμούς,παρότι μπορεί να διαφωνεί με τη λειτουργία τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ