ΒΙΝΤΕΟ-Τόνια Αντωνίου:Να αναθεωρήσει ο Σαμαράς

Τόνια Αντωνίου:Να αναθεωρήσει ο Σαμαράς

 

ΒΙΝΤΕΟ-Τόνια Αντωνίου:Να αναθεωρήσει ο Σαμαράς

 

Να αναθεωρήσει τη στάση του για την ΕΡΤ καλεί τον Πρωθυπουργό η Τόνια Αντωνίου, μέλο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

 

“Αυτή την στιγμή η δημόσια τηλεόραση κλείνει στη χώρα μας, μετά από μονομερή απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τη χώρα την κυβερνά μια τρικομματικήκυβέρνηση και η απόφαση η οποία υλοποιήθηκε με αυτόν τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο, ήταν μία αποφαση της μειοψηφίας του ελληνικού κοινοβουλίου”, είπε μιλώντας στο απεργιακό πρόγραμμα της ΝΕΤ.

“Θεωρούμε ότι είναι δημοκρατική εκτροπή. Αυτή η κίνηση να κατεβάσουν το σήμα και να βάζουν μαύρο έχει εξευτελίσει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο”, τόνισε η κυρία Αντωνίου.

 

Αν ο κ. Σαμαράς θέλει να υπάρχει κυβερνητική, δημοκρατική και πολιτική ομαλότητα στη χώρα στη πιο κρίσιμη φάση θα πρέπει να σέβεται τις απόψεις των άλλων εταίρων, ανέφερε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας:

“Ο κ. Σαμαράς μπορεί να δηλώσει στον ελληνικό λαό ότι ‘ουδείς αναμάρτητος’, όπως δήλωσε στην ‘Ανγκελα Μέρκελ στην πρώτη του επίσκεψη αναθεωρώντας τη πολιτική του στάση από το 2009 έως το 2012, και επειδή οι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να κάνουν και λάθη, πρέπει να αναθεωρήσει τη στάση του”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ