ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος:Αν ο ΣΥΡΙΖΑ νιώσει ότι του κάνω κακό μπορεί να με διαγράψει

ΒΙΝΤΕΟ-Τατσόπουλος:Αν ο ΣΥΡΙΖΑ νιώσει ότι του κάνω κακό μπορεί να με διαγράψει

 

Στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ, θέτει εαυτόν ο Πέτρος Τατσόπουλος, λέγοντας ότι σε περίπτωση που πιστεύουν ότι κάνει κακό στο κόμμα μπορούν να τον διαγράψουν. Παράλληλα, εμμένει στην άποψή του για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τονίζοντας ότι εάν υπάρξει συμφωνία για κεντρική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος θα αποχωρήσει.

Ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο  ειδήσεων του STAR,  δήλωσε ικανοποιημένος από το κλίμα, τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, και την αντίδραση των περισσοτέρων βουλευτών στη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, σημείωσε ότι σε περίπτωση που δεν είχε την κάλυψη της Κ.Ο. , θα προχωρούσε σε ρήξη , χωρίς να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

“Από τη στιγμή που θα ένιωθα ότι δεν πρόδωσα εγώ τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ απέστη από τις αρχές του, δεν θα παρέδιδα την έδρα μου”, επεσήμανε.

“Δεν θέλω να νιώσω ότι είμαι βάρος στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι του κάνω κακό, τον υπονομεύω…  Ανά πάσα ώρα και στιγμή , εφεξής, αν ο ΣΥΡΙΖΑ νιώσει ότι εγώ, η παρουσία μου ή οι απόψεις μου κάνουν κακό, μπορεί κάλλιστα να με διαγράψει, να με απομονώσει από την Κ.Ο. του ομάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ερωτηθείς τι θα κάνει εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Πέτρος Τατσόπουλος  ήταν κατηγορηματικός: “Κανένας μέχρι σήμερα, δεν έχει μιλήσει για κεντρική συνεργασία. Μιλάνε για τοπικές συνεργασίες. Εάν φτάσει σε επίπεδο κεντρικής συνερασίας με τους ΑΝΕΛ, που θεωρώ ότι είναι το αρχέτυπο του λαϊκισμού, εγώ θα αποχωρήσω, δεν έχω σχέση με ένα τέτοιο σχήμα”.

Αντίθετα, είπε ότι “η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς την ευρύτερη κεντροαριστερά, τη ΔΗΜΑΡ και πιθανόν και ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη του κυβερνητική  διέξοδος εάν θέλει όντως να πετύχει κάποιες συμμαχίες”.

 

Για την κόντρα με τον Βασίλη Μουλόπουλο

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε και στο άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλο. “Όποιος το διαβάσει μόνο σατυρικό δεν είναι”. Όπως είπε εκείνο που τον εξόργισε ήταν ότι δεν αρκέστηκε να δολοφονήσει έναν χαρακτήρα” με τους χαρακτηρισμούς “βιζιτού” και γελωτοποιός”. Αυτό που τον έβγαλε από τα ρούχο του, τόνισε, ήταν  το εξής: “Έμενα, που πριν από 6 μήνες έγινε προσπάθεια από την Χρυσή Αυγή να αρθεί η ασυλία μου, που έχω δύο αγωγές χρυσαυγιτών μπροστά μου και που είμαι από τους πρώτους που έθιξα με ευθύτητα το πρόβλημα, πάει πολύ ο κ. Μουλόπουλος ή οποιοσδήποτε να με στοχοποιήσει ότι θέλω ένα μέτωπο στο οποίο να συμπεριλαμβάνεται η Χ.Α. ή ότι θέλω να ξεπλύνω την Χ.Α”

“Αυτό πέρα από κατάφωρη συκοφαντία είναι και στον αντίποδα της πολιτικής μου σκέψης”, πρόσθεσε.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ