ΒΙΝΤΕΟ-Στρατούλης: Θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό – Ρήγας: Θα πέσει γέλιο

ΒΙΝΤΕΟ-Στρατούλης: Θα καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό – Ρήγας: Θα πέσει γέλιο

Άναψαν τα αίματα στον “αέρα” της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα, με αφορμή τον κρατικό προϋπολογισμό για το έτος 2015, που θα συζητηθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

Η αντιπαράθεση ξέσπασε, όταν ο κ. Στρατούλης δήλωσε ότι θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό. «Εμείς θα καταψηφίσουμε αυτό τον προϋπολογισμό, θα τον απορρίψουμε. Αυτός ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2015 είναι ο τελευταίος που ψηφίζει αυτή η κυβέρνηση. Δεν θα τον εφαρμόσουμε. Δεν θα προλάβει να τον εφαρμόσει, παρά έναν με δύο μήνες. Προϋπολογισμό με τέτοια μέτρα αντικοινωνικά, θα τον αναθεωρήσουμε και το πρώτο το οποίο θα κάνουμε στην αναθεώρηση, είναι να γράψουμε ως απαίτηση της Ελλάδας τις υποχρεώσεις που έχει απέναντί της η Γερμανία έναντι του κατοχικού δανείου», ανέφερε ο κ. Στρατούλης.

Ο κ. Ρήγας αντέδρασε με έντονο τρόπο, λέγοντας: «Φανταστείτε, δηλαδή, πόσο γέλιο έχει να πέσει στην Ευρώπη. Είναι για γέλια, πικρά γέλια».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ