ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: “Συναγωνιστής του αύριο” ο Κακλαμάνης

ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: “Συναγωνιστής του αύριο” ο Κακλαμάνης

 

«Σέβομαι τον Νικήτα Κακλαμάνη και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε» δήλωσε ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, σε ερώτηση που του έγινε για τον πρώην δήμαρχο της Αθήνας. Την ίδια στιγμή, επισήμανε ότι ο Κακλαμάνης «δεν είναι μόνο συναγωνιστής του χθες, αλλά και συναγωνιστής του αύριο».

Παράλληλα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε και τους υπόλοιπους αντιπάλους του, υπογραμμίζοντας ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, έχει ιδέες για την Αθήνα αλλά χρησιμοποιεί «ξύλινη γλώσσα».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναφερόμενος, στον Γιώργο Καμίνη, υπογράμμισε ότι επιχείρησε να «νοικοκυρέψει» τα οικονομικά της Αθήνας, χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει, ενώ για τον Ηλία Κασιδιάρη τόνισε ότι τους χωρίζει «άβυσσος» σε ότι αφορά τις πολιτικές τους ιδέες.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, διευκρίνισε ότι το βασικό πρόβλημα της Αθήνας είναι η ασφάλεια, τονίζοντας ότι αυτό λύνεται με ισχυρή αστυνόμευση και έντονο φωτισμό και πρόσθεσε ότι το όραμα του για την Αθήνα είναι να δημιουργηθεί μια μητροπολιτική Αστυνομία, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την φύλαξη της Αθήνας.

 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ