Βίντεο-Σαμαράς:Είστε σε σύγχυση κ.Τσίπρα

Βίντεο-Σαμαράς:Είστε σε σύγχυση κ.Τσίπρα

 

Άχαρη χαρακτήρισε τη  συζήτηση που γίνεται στη βουλή ο Αντώνης Σαμαράς στην τριτολογία του, κάνοντας λόγο για συνωμοσίες, λαϊκισμό, αμοραλισμό και πολιτικό τυχοδιωκτισμό της αντιπολίτευσης, ενώ επιτέθηκε και πάλι προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι άχαρο να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι κάποιοι θέλουν να επωφεληθούν πολιτικά από την κατάρρευση της χώρας. Ορισμένοι ποντάρουν στο να βουλιάξει η χώρα κι αυτό είναι κάτι που δεν το αφήσουμε να γίνει. Το έχετε αναγάγει σε ιδεολογία», είπε απευθυνόμενος κυρίως στον Αλέξη Τσίπρα. 

«Είναι χρήσιμο όμως στο μέτρο που αποκαλύπτεται ένας αμοραλισμός και πολιτικός τυχοδιωκτισμός», τόνισε. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είμαστε σε κόκκινο συναγερμό αλλά τώρα πάμε προς τα πάνω» , πρόσθεσε.

Επίσης, επιτέθηκε προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της Αυγής για τον ίδιο σε σχέση με τις εξοπλιστικές ανάγκες της χώρας . «Έπρεπε να το είχατε καταγγείλει είπε, αλλά είναι δύσκολο να καταγγείλετε το όργανό σας», συμπλήρωσε.

«Είμαι επιεικής και δεν πιστεύω πια ότι ποντάρετε στην χρεωκοπία της χώρας, απλά πιστεύω ότι πολιτικά τα έχετε χαμένα, είστε σε σύγχυση, σας ταλαιπωρούν και οι συνιστώσες σας… Κατά βάθος σας καταλαβαίνω. Πάντως, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ