ΒΙΝΤΕΟ-Προειδοποιεί με αποβολές Μεϊμαράκης

ΒΙΝΤΕΟ-Προειδοποιεί με αποβολές Μεϊμαράκης

 

Για την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων να εξαντλεί με πολλή αυστηρότητα από εδώ και πέρα τα δικαιώματα που παρέχει ο Κανονισμός της βουλής, ενημέρωσε την Ολομέλεια ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στο πρωτοφανές φραστικό επεισόδιο που έλαβε χώρα το απόγευμα.

 “Οι εκφράσεις που ακούστηκαν από κάποιους συναδέλφους ξέφυγαν από κάθε όριο προβληματίζουν το προεδρείο. Είναι χυδαίες και  ξεπερνούν σε υπερβολή ό,τι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα”, είπε χαρακτηριστικά. 

Ο πρόεδρος της βούλης ξεκαθάρισε ότι στο εξής θα αποβληθεί πάραυτα, όποιος τολμήσει ξανά να προσβάλει συνολικά το κοινοβούλιο. Κάλεσε επίσης τους υπευθύνους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων “να προβούν σε συστάσεις προς τους εκλεκτούς συναδέλφους να μην υπερβάλλουν και να διατηρούν την ψυχραιμία τους” για να μην δίνουν δικαίωμα σε κάποιους να παρεκτρέπονται.

Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε ακόμη από όλες τις πλευρές να σβηστούν οι εκφράσεις αυτές από τα επίσημα πρακτικά, αν και ανέφερε κάποιοι είχαν την άποψη να μην διαγραφούν για να βλέπει ο κόσμος ποιοι εκφράζονται έτσι.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ