ΒΙΝΤΕΟ-Παναγιωτόπουλος: «Άστοχη κι επιζήμια η πρόταση μομφής»

ΒΙΝΤΕΟ-Παναγιωτόπουλος: «Άστοχη κι επιζήμια η πρόταση μομφής»

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής  επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι πιστεύει πως «η πρόταση δυσπιστίας θα απορριφθεί και θα ισοδυναμεί με την παροχή με ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ».

«Η πρόταση αυτή δεν οδηγεί πουθενά» είπε ο κύριος Παναγιωτόπουλος και υποστήριξε ότι  « έχει ως κίνητρο τα σωρευτικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα ακόμα μετέωρο βήμα ώστε να μην ακούγονται οι φωνές των συνιστωσών αλλά και του Μανώλη Γλέζου που αναρωτήθηκε που θα βρείτε τα χρήματα.»

«Οι πολιτικές που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανερμάτιστες και αίολες και θα οδηγήσουν σε τραγωδίες» προέβλεψε ο υπουργός Πολιτισμού και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει και μια αρνητική διάσταση. Αυτό το τριήμερο η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δίνουν τη μάχη της διαπραγμάτευσης και η συγκυρία είναι πολύ κρίσιμη».

Τέλος, αφού υποστήριξε ότι η δημόσια εικόνα της χώρας είναι σημαντική και δίνεται η εντύπωση στο εξωτερικό ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να δημιουργήσει αστάθεια, ζήτησε να καταψηφισθεί η πρόταση δυσπιστίας.

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ