ΒΙΝΤΕΟ- Οικονόμου: Όχι σε προανακριτική με βουλευτές

ΒΙΝΤΕΟ- Οικονόμου: Όχι σε προανακριτική με βουλευτές  

Να μην συσταθεί ξανά προανακριτική Επιτροπή με μέλη της βουλευτές, αλλά να αποτελείται από φυσικούς δικαστές πρότεινε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και μέλος της επιτροπής για τη λίστα «Λαγκάρντ», Βασίλης Οικονόμου.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «μετά από έξι μήνες εργασιών καταθέτω ότι οι βουλευτές δεν μπορούν να το κάνουν αυτό» και πρόσθεσε ότι «η συζήτηση που γινόταν στην Προανακριτική δεν είχε σχέση ούτε με δικονομία, ούτε με την αναζήτηση της αλήθειας».

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην Προανακριτική, λέγοντας: « είχατε ως στόχο να βάλετε στο κάδρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αυτό είναι δικαίωμά σας. Προέκυψε όμως; Κάνατε φασαρία για ένα ντοκουμέντο που είχατε στην κατοχή σας ενώ ξέρετε ότι υπάρχουν μάρτυρες όπως ο κ. Διώτης που άλλα είπαν στην αρχή και άλλα μετά».

Ο Βασίλης Οικονόμου έκανε λόγο για «πολιτικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ» και υπογράμμισε ότι «στήσατε όλη τη συνέντευξη Τύπου για να κατηγορήσετε τη ΔΗΜΑΡ και εμένα για συγκάλυψη».

«Μέσα από τη διαδικασία που κάναμε δεν προέκυψε επιβαρυντικό στοιχείο για την ποινική δίωξη του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου», ανέφερε. 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ