ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΣΥΡΙΖΑ για την “μονταζιέρα” και το “θύμα” της τον Ομπάμα

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΣΥΡΙΖΑ για την “μονταζιέρα” και το “θύμα” της τον Ομπάμα

 

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας όπου εμφανίζεται ο Μπάρακ Ομπάμα να λέει τη φράση: “Οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ”. Το θέμα ανέκυψε έπειτα από το ρεπορτάζ του ThePressProject.gr όπου, παραθέτει το σποτ της ΝΔ και τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ. 

Στο 0,55”, λοιπόν, ο Ομπάμα εμφανίζεται να δηλώνει αισιόδοξος πως οι Έλληνες έχουν αρχίσει πια «να βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Μπάρακ Ομπάμα, κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2013.

Αυτή είναι ολόκληρη η πρόταση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ:

And I think Prime Minister Samaras is committed to taking the tough actions that are required, but also, understandably, wants to make sure that the Greek people see a light at the end of the tunnel.

«Και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις «σκληρές» ενέργειες που απαιτούνται, και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Η μονταζιέρα για τον Obama

 

«Είναι εμφανές ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να μαζέψει ενόψει των ευρωεκλογών τα ερείπια του αποτυχημένου της success story», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο και προσθέτει:

«Η επιστράτευση όμως της μονταζιέρας, αυτή τη φορά με “θύμα” τον πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama, δείχνει μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν προκειμένου να φτιάξουν την πλαστή εικόνα της ανάπτυξης που ευαγγελίζονται».

«Η ίδια η πραγματικότητα και τα αποτελέσματα των εκλογών στις 25 θα δώσουν ένα μάθημα στην κυβέρνηση και τις πρακτικές της», καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Πηγή: thepressproject.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ