ΒΙΝΤΕΟ-Κουβέλης:Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του

ΒΙΝΤΕΟ-Κουβέλης:Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του

 

Το “μπαλάκι” στη ΝΔ πετά ο Φώτης Κουβέλης,τονίζοντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δεν προέκυψε ως κεραυνός εν αιθρία και χαρακτηρίζοντας ως “επισπεύδουσα δύναμη” για την αρχική προώθησή του το Μέγαρο Μαξίμου.

 

“Η επισπεύδουσα δύναμη για να προωθηθεί το σχέδιο νόμου ήταν η ίδια η κυβέρνηση, ήταν το Μαξίμου. Οι διατάξεις του σχεδίου νόμου που σήμερα υπάρχουν έχουν γίνει με τη συμβολή, την προτροπή και τις παρατηρήσεις της ίδιας της κυβέρνησης”, είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στη ΝΕΤ στην εκπομπή “Η άλλη όψη”.

“Η μεταβολή της τακτικής των πραγμάτων δεν είναι ευθύνη  της ΔΗΜΑΡ και του υπουργείου. Προέκυψε από την αλλαγή στάσης της ΝΔ”, επεσήμανε, υπογραμμίζοντας ότι η η κατάθεση νομοσχεδίου δεν αποτέλεσε πρωτοβουλία του Αντώνη Ρουπακιώτη.

 

Χαρακτηρίζοντας αναγκαίο το νομοθέτημα κατά του ρατσισμού, ο κ. Κουβέλης, ερωτηθείς τι θα συμβεί αν καταψηφιστεί, είπε:

“Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Εκείνο που αντιστοιχεί στη δική μου ευθύνη είναι να έρθει το νομοθέτημα στη βουλή και η βουλή με τις δικές  της διαδικας και με τις επιλογές θα πράξει αυτό που ο καθένας πιστεύει ότι πρέπει να πράξει”.

 

Πάντως, υπογράμμισε ότι δεν τίθεται θέμα συνοχής της κυβέρνησης, λέγοντας: “Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να υπάρχει συντονισμένη και να ολοκληρώσει το δύσκολο έργο της που θα την οδηγήσει στην έξοδο από τη κρίση”, σημείωσε. 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ