ΒΙΝΤΕΟ-Κουντουρά:Υποκρισία από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

ΒΙΝΤΕΟ-Κουντουρά:Υποκρισία από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

 

Υπάρχει εδώ και καιρό πολιτικό ζήτημα, είπε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, τονίζοντας ότι την χώρα κυβερνά μία κυβέρνηση με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. “Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου γίνονται μόνο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, τον κανονισμό της βουλής. Απλά τώρα μέχρι τώρα συμφωνούσαν και οι τρεις εταίροι”, επεσήμανε η κυρία Κουντουρά μιλώντας στο απεργιακό πρόγραμμα της ΝΕΤ.

“Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ένιωσαν ότι προδόθηκαν επειδή ο Σαμαράς έφερε μια πράξη νομοθετικου περιεχομένου μόνος του. Αυτό το κατακρίνουν οι εταίροι ως δημοκρατική εκτροπή. Δηλαδή τα άλλα δεν ήταν; Εδώ υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα γιατί υπάρχει μία υποκρισία, από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι αντιδρούν σε όσα θέλουν για να χαιδεύουν τα αυτιά στους ψηφοφόρους, αλλά  στηρίζουν την κυβέρνηση που τα εφαρμόζει. Αυτό δεν είναι υποκρισία;”, ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Ερωτηθείσα εάν θα πάμε σε εκλογές, ήταν κατηγορηματική:

“Δεν θα πάμε σε εκλογές. Πιστεύω ότι οι εταίροι με αυτοί την αφορμή θα διεκδικήσουν να πετύχουν καλύτερους όρους συγκυβέρνησης γιατί μέχρι τώρα αντί να είναι κυβερνητικοί εταίροι ήταν κυβερνητικοί όμηροι κι αυτό που θα κάνουν είναι να εκβιάσουν”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ