ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος:Η ανοχή του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ανεξάντλητη

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος:Η ανοχή του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ανεξάντλητη

 

“Η ανοχή από την πλευρά της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στην πρακτική των πράξεων νομοθετικού περιεχουμένου και των ατελείωτων τροπολογιών ιδιαίτερα αυτών που δεν σχετίζονται στο περιεχόμενό τους με το νομοσχέδιο που συζητάμε δεν είναι ανεξάντλητη. Πρέπει να υπάρξει άρδην αλλαγή πρακτικής” είπε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.

“Προσφυγή στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου πρέπει να γίνεται μόνο όταν το επιβάλλει το πραγματικό έκτακτο των συνθηκών, όπως επίσης και τροπολογίες σχετικές κατ’ ελάχιστον ή καθόλου με συζητούμενα νομοσχέδια πρέπει μόνο να γίνονται δεκτές προς συζήτηση αν έχουν κατεπείγοντο χαρακτήρα”, τόνισε.

 

Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε ότι “η υιοθέτηση συλλήβδην ορολογιών περί πραξικοπημάτων , χούντας κλπ, επίσης εξαντλούν τα όρια της ανοχής μας διότι δεν είναι δυνατόν να ισοπεδώνουμε τα πραγματικά έκτακτα γεγονότα με τα μη έκτακτα”.

“Πρέπει να αλλάξουμε ρότα γενικότερα” πρόσθεσε.

 

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση στο θέμα των φαρμάκων τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Κουκουλόπουλος έκανε λόγο για ακραία πόλωση. “Ακούσαμε ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς για ταυτίσεις με συμφέροντα πρέπει να αποδεικνύονται” είπε, “διαφορετικό ποτίζουμε το δέντρο της Χρυσής Αυγής”.

Η τεχνητή πόλωση δεν είναι αποδεκτή από το ΠΑΣΟΚ , πρόσθεσε, λέγοντας ότι απευθύνεται κυρίως προς τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ