ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε οι άπιστοι Θωμάδες της χώρας

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε οι άπιστοι Θωμάδες της χώρας

«Είστε οι άπιστοι Θωμάδες της χώρας», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε:

«Λέγαμε για πλεόνασμα, δεν το πιστεύατε. Λέγαμε τι ακριβώς είναι το δημοσιονομικό χρηματοδοτικό κενό, δεν το πιστεύατε. Λέγαμε για την έξοδο στις αγορές και δεν το πιστεύατε».

«Μην αρνείστε την πραγματικότητα. Δείτε καλύτερα πως θα τοποθετηθείτε σε μία νέα πραγματικότητα, γιατί η έξοδος στις αγορές είναι μία νέα πραγματικότητα», συμπλήρωσε.

«Εμείς δεν πανηγυρίζουμε ούτε όμως μπορούμε να εθελοτυφλούμε και να δίνουμε λάθος μηνύματα στον ελληνικό λαό. Θέλει πολλή δουλειά για να βγούμε από την κρίση και αυτό είναι γνωστό. Αλλά αν μία κοινοβουλευτική ομάδα δικαιούται να πανηγυρίζει είναι η δική μας. Εμείς δεν τάξαμε ούτε άλλες συνταγές, ούτε ισοδύναμα. Την αλήθεια είπαμε και μόνο την αλήθεια. Άλλοι μας έλεγαν από την αρχή του προγράμματος ότι δεν βγαίνει και όμως βγήκε», υπογράμμισε.

Αναφορικά με την χθεσινή ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα για το άρθρο 23 τόνισε ότι «είπα ότι ψηφίζουμε τη διάταξη επειδή θα υπάρχει νομοτεχνική βελτίωση και σήμερα το πρωί έγινε».

«Δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα και καμία διαφωνία στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, απλά ο εισηγητής μας, (Γιώργος Ντόλιος)  δεν είχε τη νομοτεχνική βελτίωση», πρόσθεσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ