ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα on air Κανέλλη – Χουντή

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα on air Κανέλλη – Χουντή

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Νίκου Χουντή στον “αέρα” της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η κ. Κανέλλη ανέφερε με έντονο ύφος, απευθυνόμενη στον κ. Χουντή, «γίνεστε κομμουνιστές, όταν είναι υποθετικό το ζήτημα. Όταν είναι πραγματικό, δεν γίνεστε κομμουνιστές».

«Εμένα κομμουνιστική συνέπεια μην μου κάνεις», απάντησε ο κ. Χουντής.

«Ούτε σου επιτρέπω εσύ να κάνεις κομμουνιστικό χιούμορ», ανταπάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ.

«Σας ξαναλέω για άλλη μια φορά. Κομμουνιστική και αριστερή συνέπεια μάθημα εμένα δεν θα μου κάνεις», επανέλαβε ο κ. Χουντής.

Από την πλευρά της η κ. Κανέλλη τόνισε: «Εγώ καθόλου, γιατί να κάνω εγώ μάθημα; Εγώ προτιμώ να είμαι μαθήτρια, παρά καθηγήτρια, σαν κι εσένα. Εσύ θες να κάνεις τον καθηγητή του κομμουνισμού. Άμα θέλεις να τον κάνεις στο Λονδίνο με τα funds, να βρεις άλλους μαθητές. Εγώ δική σου μαθήτρια επί αυτού του κομμουνισμού μην σώσω και γίνω. Προτιμώ να πάρω πτυχίο απ’ αλλού. Στην πολιτική δεν κατέβηκα, για να μου δώσετε πτυχίο αυτοί που φύγατε από το ΚΚΕ και να μου δώσετε διαβατήριο, επειδή εγώ πήγα. Εσείς που φύγατε από το ΚΚΕ, δεν θα μου δώσετε εμένα βαθμό, επειδή πήγα».

Η ένταση εκτονώθηκε, με τη δήλωση του κ. Χουντή, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει την κουβέντα. «Από που ήρθε και που πήγε ο καθένας είναι μία μεγάλη ιστορία», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ