ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μαρκογιαννάκη-Κωνσταντοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μαρκογιαννάκη-Κωνσταντοπούλου

 

«Φωτιά» έχει πάρει η συζήτηση στη βουλή για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Πρωταγωνιστές για ακόμα μία φορά ήταν ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Περίμενα ο κ. Μαρκογιαννάκης, κάνοντας την αυτοκριτική του να πει, ότι όταν εμείς ζητούσαμε αυτό το επίσημο έγγραφο από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, έλεγε ότι ‘σε λίγο θα μας ζητήσετε και τα αμυντικά σχέδια της Γαλλίας’. Και έλεγε ότι δεν μπορούμε να εκτεθούμε και να ζητήσουμε πράγματα που δεν θα μας δώσουν”, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου , προσθέτοντας: “Για να δούμε ποιοι θέλουν την αποκάλυψη και ποιοι την συγκάλυψη”.

Από την πλευρά του ο κ. Μαρκογιαννάκης την κατηγόρησε για απόλυτη διαστρέβλωση όσων που έχουν διαδραματιστεί στην Επιτροπή .

“Σύμφωνα με τα όσα είπε  η συνάδελφος, περίπου εμφανίστηκα να είμαι  αποτρεπτικός στο να έρθει αυτό το έγγραφο στην επιτροπή, που αλλάζει άρδην την εικόνα της υπόθεσης. Όταν είπα να συντάξουμε ένα έγγραφο που θα στείλουμε στο γαλλικό υπουργείο, ζήτησα τη γνώμη των συναδέλφων. Η κυρία Κωνσταντοπούλου έφερε ένα έγγραφο που ζητούσε να απευθυνθούμε στο υπουργείο της Γαλλίας και μόνο τον προϋπολογισμό της Γαλλίας δεν ζητούσαμε να μας δώσουν. Εν τέλει είπα ότι για να είμαστε σοβαροί θα συντάξουμε ένα λιτό έγγραφο και θα ζητούμε εκείνο που μας ενδιαφέρει, διότι το ζητούμενο ήταν ότι αμφισβητείτο η συγκεκριμένη διαδρομή της λίστας”, τόνισε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ