ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου:Άκομψη η δήλωση του Ραντερμάχερ

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου:Άκομψη η δήλωση του Ραντερμάχερ

“Το πλεόνασμα θα είναι μεγαλύτερο από  τις προβλέψεις” δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”,  ενώ χαρακτήρισε “επιεικώς άκομψη” την τοποθέτηση του επικεφαλής της Eurostat.

Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι το πλεόνασμα ήταν προϊόν δύσκολων αποφάσεων και θυσιών των Ελλήνων και απαντώντας στον Νίκο Χριστοδουλάκη που νωρίτερα ανέφερε στην εκπομπή ότι η κυβέρνηση βιάστηκε, σημείωσε: “Λέτε ότι βιαστήκαμε. Δεν έχουμε πει το ύψος, έχουμε πει ότι το πετυχαίνουμε και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Δεν άξιζαν οι Έλληνες να ακούσουν ότι αυτές οι θυσίες αρχίζουν να πιάνουν τόπο;”

“Δεν είναι μόνο αυτό το σημάδι, βλέπετε πως ανεβαίνει η Ελλάδα σε όλους τους δείκτες, τους δείκτες της ανταγωνιστικότητας, των μεταρρυθμίσεων. Η Ελλάδα ανεβαίνει παντού με μεγάλη προσπάθεια, με μεγάλες θυσίες, με ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού να βρίσκεται στα όρια του και να έχει ξεπεράσει τα όριά του, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος”, υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

 

“Το ζητούμενο είναι τώρα η ανάπτυξη. Γιατί αυτή τη στιγμή το κυκλικά διορθωμένο πλεόνασμά της είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Αν καταφέρουμε να καταπολεμήσουμε την ανεργία, το πλεόνασμα της Ελλάδας θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Βάζουμε υγιείς βάσεις”, πρόσθεσε.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ