ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Μπαλτάκου

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Μπαλτάκου

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την συμπεριφορά του Τάκη Μπαλτάκου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι για την κυβέρνηση έχει κλείσει το θέμα.

«Δεν πρόκειται να ανοίξουμε συζήτηση, να παίξουμε το παιχνίδι μίας εγκληματικής οργάνωσης που χρησιμοποιεί εγκληματικά μέσα και επικαλείται προϊόντα εγκλήματος για να απειλήσει και να επιβάλλει τη δική της ατζέντα στην πολιτική ζωή του τόπου», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον ALPHA ενώ υπογράμμισε ότι «είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν άλλοι “Μπαλτάκοι”».

«Δεν πρέπει κανένας να τσιμπάει στο παιχνίδι μιας εγκληματικής οργάνωσης, που για την ακρίβεια παίζει το τελευταίο της χαρτί, γιατί βλέπει ότι οδεύουν όλοι ο ένας μετά τον άλλον για τις φυλακές», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.   

«Για ποια σκευωρία μιλάμε; Τα στοιχεία τα ξέρει όλη η Ελλάδα. Εμείς τους βάλαμε να κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις, να μαζεύουν όπλα. Εμείς τους βάλαμε να δίνουν τηλεφωνικά οδηγίες για δολοφονίες;», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τον ισχυρισμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής για την ύπαρξη και άλλων συνομιλιών, ο κ. Κεδίκογλου ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχουν άλλες συνομιλίες» και τόνισε:

«Απαξιώ να ασχοληθώ με το τι λέει ένας κατηγορούμενος εγκληματίας.  Όταν ακούω αυτά τα πράγματα το μόνο που νιώθω είναι αηδία».

Σχολιάζοντας τη συνομιλία του Τάκη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη, στο γραφείο του στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «μας ξένισαν αυτές οι σκηνές» και είπε:

«Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, σε ότι αφορά νομοθετικό έργο είναι φυσικό να μπαίνουν όλοι οι βουλευτές. Αλλά όταν έχεις αυτή τη θέση πρέπει να ξέρεις και τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς αυτού του ρόλου».

«Οποιοσδήποτε σε αυτή την κυβέρνηση δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων δεν έχει την πρέπουσα συμπεριφορά και πολιτική ευρύτερα δεν έχει θέση σε αυτή την κυβέρνηση. Αυτό το έχει δείξει ο Πρωθυπουργός και σε άλλες περιπτώσεις», ξεκαθάρισε.

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ