ΒΙΝΤΕΟ-Καψής: Μαλακός στο εξωτερικό ο Τσίπρας…

 

ΒΙΝΤΕΟ-Καψής: Μαλακός στο εξωτερικό ο Τσίπρας…

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής στη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παγιδευμένος στη ρητορεία του», είπε ο κ. Καψής και πρόθεσε: «Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται μαλακός στο εξωτερικό και σκληρός στο εσωτερικό. Η ομιλία του στα αγγλικά είναι πολύ διαφορετική από τη μετάφρασή της στα ελληνική λες και έχει κάνει παρέμβαση ο κ. Λαφαζάνης».

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει βάλει στο στόχαστρο τη ΔΤ και ότι «μποϊκοτάρει» την προσπάθεια που γίνεται και επεσήμανε ότι «αν δεν μπαίναμε στο κτήριο της Αγ. Παρασκευής δεν θα καλυπτόταν η ελληνική προεδρία» κάτι που αποτελεί διεθνή υποχρέωση της χώρας.

Στον επίλογο της ομιλία σας ο κ. Καψής  παρέπεμψε στην κινεζική παροιμία «να προσέχεις τι εύχεσαι». «Αν πάρετε εσείς τη διακυβέρνηση κινδυνεύετε να σκάσει η χώρα στα χέρια σας. Δεν το εύχομαι για την πατρίδα μας, δεν το εύχομαι και για εσάς», κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ